Radno vrijeme

07:00h - 15:30h

Pozovite nas na:

(+387) 61 687 054

O nama

O nama

Upoznajte nas

S ponosom ističemo naših deset godina neprekidnog poslovanja u našoj industriji, razvijajući stručnost i izgrađujući povjerenje kroz dugogodišnje iskustvo kako bismo vam pružili vrhunske usluge

agrisoil

Agro Musala se već godinama bavi prodajom raznih vrsta ukrasnih biljaka, uređenjem i kompletnim radom, od projekta do realizacije dvorišta i drugih zelenih površina. Također, prodajemo i vršimo uvoz sadnica te sadnog materijala iz raznih zemalja kao što su Turska, Poljska, Albanija, Italija.. Iza sebe imamo već preko 500 uspješno realiziranih projekata sa daleko prepoznatljivim sadnicama, predivno uređenih prostora i na hiljade zadovoljnih mušterija.

Naša vizija

Naša vizija je biti lider u industriji, prepoznat po inovacijama, kvaliteti i stručnosti. Težimo inspirirati ljude da transformiraju svoje dvorište u prave oaze i da koriste najmodernije tehnike 3D projektiranja kako bi ostvarili svoje vizije. Želimo promovirati održivo korištenje resursa i podržavati zajednice u kojima djelujemo. S vizijom dugoročnog uspjeha, nastavljamo razvijati našu stručnost i strast za stvaranjem izvanrednih vanjskih prostora.

Naša misija

Naša misija je biti pouzdan partner našim klijentima, pružajući visokokvalitetna rešenja u oblasti uređenja dvorišta, prodaje ukrasnog bilja i 3D projektiranja. Težimo stvaranju prepoznatljivih i inspirirajućih vanjskih prostora koji obogate živote ljudi i unapređuju okolinu. Naša strast je stvarati ljepotu koja traje.

0  +
Zaposlenika
0  +
Modernih tehnika
0  +
Zadovoljnih klijenata

Shopping Cart

No products in the cart.